Catering a menu

V posledních letech si sdílená menu získala oblibu jako alternativa k tradičním večeřím. Sdílená menu jsou méně formální a umožňují hostům ochutnat různé pokrmy při společenských setkáních.

Sdílení talířů funguje zvláště dobře pro začátečníky. Můžete si vybrat například talíř předkrmů z uzenin, sýrů a oliv s teplým chlebem.

Pastevecké stoly

Oblíbený trend na sociálních sítích, pastevecký stůl je moderní aktualizací bufetu.

Když jsou dobře udělané, mohou vypadat úžasně! Se směsí sladkých a slaných pokrmů pečlivě naaranžovaných na stole se hosté mohou ponořit ve svém volném čase.

Je však důležité řídit pastevecké stoly opatrně, zvláště pokud hostíte hosty s potravinovou intolerancí a potravinami.

Dezertní tyčinky

Je snadné pochopit, proč jsou dezertní tyčinky tak oblíbené u párů, které hledají alternativu k tradičnímu stojanu na svatební dorty.

Je to také skvělý způsob, jak přidat osobitost svatbě se stylovými stoly naplněnými až po večeři.

Svatby v roce 2024 budou mít dezertní bary provedené promyšlenějším a kreativnějším způsobem se stoly na vystavení dezertů plných osobnosti.

Koktejly na místo toastů

V souladu s trendem nekonvenčních svateb a personalizace si páry vytvářejí pro svůj velký den originální koktejly podle vlastního vkusu a preferencí.

Jsme také svědky rostoucího trendu, kdy páry volí panáky místo přípitků šampaňským.